Jump to content

Recommended Posts

Is anyone else having trouble getting into other forums?  I don’t go to others, but if I leave the loss of spouse, I can’t find an access back in.  If I do mail or browse someone I have to use the notification tab on top to get in.  I’ve tried reloading the site but the usual whole form list from news to special days, whatever the first and last ones were, are gone.  Just limited ones and some I’ve never seen.  I’ve never seen this happen.  I usually leave my setting on home so when I check the spouse forum I can tell new ones as they are in bold lettering.  I’ve contacted Marty.  I was able to post today, but when I left the forum for to read a private email, I couldn’t get back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gwen,I suggest that you clear your browser's cache of cookies and re-boot your computer. Try that, and if it doesn't fix the problem, please let me know . . .

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tried both.  Still can’t get the usual menu logging in here. I don’t know what is going on.  I’m going to try and get a screenshot for you Marty.  I followtose instructions and they don’t work either!  This is a tech cursed day!  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had trouble this morning...I was logged in, typing in loss of pet section, and all of a sudden I got an error message, tried back several times, didn't matter where, couldn't enter forum at all.  Finally it was back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...